Bel ons: 0031-(0) 884421149

Real Estate Upprisal

Zonnepanelen Nieuws

 • Een derde Nederlanders wil vakantiegeld besteden aan zonnepanelen

  16 mei 2014

  Veel mensen willen wel zonnepanelen, maar zien de aanschafkosten als een te groot obstakel. Het vakantiegeld dat in mei wordt uitgekeerd blijkt een uitkomst. Maar liefst 37 procent van de Nederlanders is bereid het vakantiegeld te investeren in zonnepanelen.

  Lees veder
 • Explosieve groei zonnepanelen.

  22 April 2014 / nos.nl

  Het aantal zonnepanelen in ons land is afgelopen jaar verdubbeld. De groei gaat zo snel, dat er de afgelopen maanden problemen waren om met name zwarte zonnepanelen op tijd te leveren.

  Lees veder
 • Ook huurders fiscaal voordeel zonnepanelen.

  16 februari 2014

  Huurt u een woning met zonnepanelen op het dak, dan krijgt u vanaf volgend jaar korting op de energiebelasting. Dit heeft minister Kamp van Economische Zaken onlangs geschreven aan de Eerste Kamer.

  Lees veder
 • Zonnepanelen goed voor huurders.

  14 februari 2014 / nos.nl 

  Huurders met zonnepanelen op hun dak krijgen vanaf volgend jaar korting op de energiebelasting. Dat zegt minister Kamp van Economische Zaken. .

  Tot nu toe ging de belastingkorting naar de eigenaar van het huis waar de zonnepanelen op staan.

  Lees veder
 • Windmolens vs. zonnepanelen .

  3 februari 2014 / telegraaf.nl 

  Onze landsbestuurders hebben plannen om 18 miljard euro te gaan besteden aan de aanleg van windmolenparken. Slecht idee, vindt Adrian de Kort uit Baarn. Deze lezer pleit voor een investering in zonne-energie.

  Nog afgezien van perioden van geen wind, storm, storingen en kostbaar onderhoud blijken windmolens ook nog eens beslist onrendabel te zijn..

  Lees veder
 • Zonnepanelen 15% goedkoper door gunstige belasting.

  7 Januari 2014 / duurzaambedrijfsleven.nl 

  Zonnepanelen zijn voor consumenten bijna vijftien procent goedkoper geworden door nieuwe belastingregels.

  Door de nieuwe btw-regels levert de aankoop van zonnepanelen net zo veel geld op als een spaarrekening met 7 procent rente. Dit blijkt uit berekeningen van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal.

  Lees veder
 • BTW teruggave op zonnepanelen een feit.

  14 november 2013 / NU.nl 

  DEN HAAG - De BTW op de aankoop en installatie van zonnepanelen kan worden teruggevraagd. Belastingadviseur Romano Hagen heeft hier veelvuldig overleg over gehad waaronder ook met de Belastingdienst. Inmiddels is er uitsluitsel gekomen van de Belastingdienst. Daarop is de Centrale BTW Teruggave opgezet voor vragen van particulieren maar ook de installateurs, want het blijft ingewikkeld. panelen. 

  Lees veder